Η Εταιρία

Λίγα λόγια για το ΙΚΤΕΟ Autocheck

Η εταιρία ΙΚΤΕΟ AUTOCHECK ΕΠΕ λειτούργησε το 2009. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην οδό Ι. Μεταξά 87, στην περιοχή Καρελλά, στο βιομηχανικό πάρκο Κορωπίου-Παιανίας.

company

Άμεσος στόχος της εταιρίας μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ποιητική παροχή υπηρεσιών στον τομέα αυτό.
Κατ’ επέκταση, απώτερος στόχος μας είναι η μείωση των ατυχημάτων και η προστασία της ανθρώπινης ζωής στο δρόμο, καθώς και ο περιορισμός της μόλυνσης του περιβάλλοντος με χαμηλές εκπομπές καυσαερίων.

Προς επίτευξη των πιο πάνω, η εταιρία μας είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, πιστοποιημένο από τους αρμόδιους φορείς.

Οι Εγκαταστάσεις του ΙΚΤΕΟ Autocheck

Το ΙΚΤΕΟ AUTOCHECK βρίσκεται στην βιομηχανική ζώνη Κορωπίου – Παιανίας, στην περιοχή Καρελλά. Με ιδιόκτητο προαύλιο χώρο 8 στρεμμάτων, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό επιβατικών, φορτηγών, λεωφορείων και δικύκλων.

Διαθέτει:

  • 4 αυτόματες γραμμές τεχνικού ελέγχου με εύκολη πρόσβαση, για όλες τις κατηγορίες οχημάτων.
  • Ευρύχωρο και  φιλόξενο χώρο αναμονής, αλλά και ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο αναμονής
  • Ποικιλία περιοδικών και αναγνωσμάτων
  • Δωρεάν WIFI
  • Δωρεάν καφέ φίλτρου
  • Μηχάνημα με αυτόματο πωλητή αναψυκτικών

 

Γιατί Να Επιλέξετε Το ΙΚΤΕΟ Autocheck

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο δραστηριοποίησης της, η εταιρία ΙΚΤΕΟ AUTOCHECK ΕΠΕ έχει δημιουργήσει ένα λειτουργικό και φιλικό περιβάλλον για τους πελάτες της, ώστε η διαδικασία οποιουδήποτε ελέγχου να είναι απλή, εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (Σ.Δ.Π) σύμφωνα με το ISO 9001:2015 και πραγματοποιεί αυστηρούς εσωτερικούς ελέγχους ποιότητας.  

 

Ποιοτική Παροχή Υπηρεσιών
Υποδομές & Εξοπλισμός

Θα πρέπει να περάσετε ΚΤΕΟ έως τις


Από την ανωτέρω ημερομηνία έχετε 7 ημερολογιακές μέρες περιθώριο για εμπρόθεσμο έλεγχο. Μετά το πέρας των ημερών αυτών το όχημα είναι εκπρόθεσμο και επιβαρύνεστε με παράβολα Δημοσίου. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να σας υπενθυμίσουμε έγκαιρα πότε θα πρέπει να περάσει το όχημα σας από έλεγχο ΚΤΕΟ!

Φόρμα Υπενθύμισης